Hylo-Care®

16,95

HYLO-CARE is een steriele, conserveermiddelvrije oogdruppel voor het bevochtigen van het oog. Tijdens een genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak door droge ogen of na chirurgische ingrepen kan de HYLO-CARE gebruikt worden.

  • Bij aankoop van 2 of meer flacons krijgt u volumekorting.
  • De verpakking is vernieuwd.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | Ursapharm

Type verzorgingsproduct

oogdruppels

Verpakkingseenheid

flacon van 10ml

Materiaalsamenstelling

1 mg/ml natriumhyaluronaat, 2% dexpanthenol, een citraatbuffer en water.

Fabrikant

Ursapharm

Gratis verzending

binnen Nederland

HYLO-CARE is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing. HYLO-CARE is zeer geschikt voor bevochtiging. Daarnaast ondersteuning van het genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak door droge ogen of na chirurgische ingrepen.

Voor het herstel van ogen moet het oogoppervlak- hoornvlies en bindvlies- voortdurend vochtig zijn. In normale omstandigheden wordt dit door onze natuurlijke traanfilm verzorgd. Het kan echter gebeuren dat er niet genoeg traanvocht is of dat de samenstelling ervan verstoord is. Denk hierbij aan jeuk, branderig gevoel of het gevoel dat er iets in zit. De ogen worden sneller moe. Deze symptomen van onvoldoende aanvoer van natuurlijk traanvocht kan in een te droge of geklimatiseerde omgeving optreden. Evenals ten gevolge van een medische behandeling of gewoon vanwege de leeftijd.

In al deze gevallen is het verstandig om HYLO-CARE te gebruiken voor intensieve bevochtiging van het oog om de natuurlijke balans en bevochtiging van het oog te herstellen. HYLO-CARE bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen te vinden is. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en duurzame lubricerende film op het oogoppervlak vormt, zonder snel weggespoeld te worden. Hiermee wordt het bevochtigende effect verlengd zonder dat het zicht wordt verminderd. Daarom kan HYLO-CARE overdag probleemloos ingedruppeld worden, wanneer oogzalven vanwege hun vettige consistentie niet gebruikt kunnen worden omdat ze het zicht vertroebelen.

De druppels zijn na opening 6 maanden houdbaar.