Oogdruppels & lenzen

Een veelgehoorde klacht van lensdragers zijn droge ogen. Een vervelend verschijnsel dat een branderig, geïrriteerd, gevoel kan geven. Je ogen kunnen wat dichtzitten, het voelt alsof er een vuiltje inzit of je ziet wazig. Een onprettig gevoel dus. Gelukkig is het vaak tegen te gaan met een goede oogdruppel. Lens2day helpt je daarbij.

Het gemak van druppels

Klachten over droge ogen nemen vaak aan het eind van de dag toe. Dat komt doordat de traanproductie in de loop van de dag afneemt. Natuurlijk zijn er voor de hand liggende remedies, zoals zorgen voor een goede luchtvochtigheid in de ruimtes waar je langer verblijft. En voldoende knipperen. Maar het is vooral ook belangrijk om na te gaan of je goede lenzen draagt. Wij hebben bijvoorbeeld hydrogellenzen in ons assortiment. Die zorgen voor meer comfort omdat ze vocht goed vasthouden.

Snel verlichting bij oogklachten

Voor snelle hulp, vochttoevoer en verlichting voor lenzendragers raden wij oogdruppels aan. Deze oogdruppels zijn een efficiënte manier om je ogen te verfrissen en lenzen weer soepel te dragen. In de webshop vind je oogdruppels van allerlei merken, met diverse eigenschappen.

Oogdruppels en lenzen

Het is zaak goede druppels te kiezen, die aansluiten bij jouw ogen en klachten. Bijvoorbeeld:

  • Oogdruppels speciaal voor mensen met een allergie
  • Druppels tegen droge, geïrriteerde en branderige ogen
  • Druppels voor mensen met een oogontsteking
  • Druppels voor na een operatie aan het oog
  • Oogdruppels tegen vermoeide, gestreste ogen

Makkelijk online bestellen

Onze oogdruppels zijn met zorg gekozen. We werken hiervoor samen met contactlensspecialisten en een optometrist. Je vindt een ruime collectie van bekende merken zoals Alcon, Oté en Ursapharm. Als je een keus hebt gemaakt, is het makkelijk online bestellen. We leveren uitsluitend online, zo houden we de kosten ook laag.

Wil je meer informatie over oogdruppels en lezen? Laat het vooral weten, we helpen je graag. Neem contact op op door te mailen naar [email protected]. Of stel je vraag via ons contactformulier.