Weeklenzen via de webshop van Lens2day

Weeklenzen zijn er voor iedereen die van gemak houdt. Je kunt ze een hele week zowel overdag als ’s nachts dragen. Een groot voordeel als je niet houdt van het gepriegel van lenzen indoen en verwijderen. Duur zijn ze niet meer. In de webshop van Lens2day vind je verschillende weeklenzen van Acuvue voor oogstrelende prijzen.

Johnson&Johnson

Acuvue Oasys

6 lenzen per verpakking
vanaf 23,50

Waarom Lens2day?

  • Gratis en snelle bezorging
  • Klantenservice met optometristen
  • Hulp bij multifocale vragen

Voordelen van weeklenzen

Of je nu ver- of bijziend bent: in onze lenzen-webshop vind je altijd de weeklenzen van Acuvue die bij jou passen. Ze hebben een aantal belangrijke, positieve eigenschappen. Je hoeft ze ’s nachts niet uit te doen, want met weeklenzen kun je slapen. Dankzij het soepele materiaal heb je minder last van droge ogen. Ideaal als je veel achter een beeldscherm zit of in een ruimte met airco werkt. De weeklenzen hebben ook nog eens een UV-filter.

Acuvue

Acuvue is een van de meest bekende lenzenmerken ter wereld. Het bedrijf werkt constant aan vernieuwende producten. Wegwerplenzen zoals dag- en weeklenzen zijn daarvan een belangrijk onderdeel. Bij Lens2day vind je verschillende types lenzen van Acuvue. Bijvoorbeeld de Acuvue 2 met een zeer comfortabel design, of de Oasis hydra-clearlenzen die droge ogen voorkomen. Ook torische weeklenzen behoren tot het assortiment.

Oogstrelende prijzen

Of 2 weken en dan alleen overdag. Het voordeel van weeklenzen dragen is dat je er geen omkijken naar hebt. Je zet ze in en hoeft ze niet te reinigen of bewaren en na een week gooi ze weg. En begin je de volgende week weer met een nieuw paar. Bij Lens2day bestel je weeklenzen voor oogstrelende prijzen.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van weeklenzen? Weet je niet welk soort je het beste kunt kiezen of heb je vragen over de levertijd? Neem gerust contact op via ons mailadres [email protected] of stel je vraag via ons contactformulier.