Acuvue lenzen via Lens2day

Acuvue is een wereldwijd bekend lenzenmerk dat bekend staat om een divers aanbod. Het wordt gefabriceerd door Johnson & Johnson. Bij Lens2day kun je een complete Acuvue collectie bekijken en voordelig online bestellen.

Uitverkocht
Johnson&Johnson

1 day acuvue moist

30 lenzen per verpakking
vanaf 26,25

Waarom Lens2day?

  • Gratis en snelle bezorging
  • Klantenservice met optometristen
  • Erkend door alle zorgverzekeraars
Johnson&Johnson

Acuvue Oasys

6 lenzen per verpakking
vanaf 23,50
Johnson&Johnson

Acuvue Vita

6 lenzen per verpakking
vanaf 28,-

Lenzen kiezen

Het kiezen van lenzen is geen eenvoudige taak. Er bestaan zoveel soorten. De eerste belangrijke keuze: wil je daglenzen of meerdaagse lenzen? En heb je bepaalde klachten zoals droge ogen die niet mogen verergeren met lenzen? Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden.

Lenzen van Acuvue

Het draagcomfort van lenzen is het grootst als de lenzen zo goed mogelijk op je oog aansluiten. Acuvue speelt daar met haar serie lenzen alvast op in, er is voor iedereen wat wils en passends te vinden. De acuvue serie bestaat uit de volgende lenzen:

  • Acuvue Moist
  • Oasys
  • Trueye

Hele dag comfort

Acuvue speelt met hun lenzen in op ons steeds drukkere levensritme. Lange werkdagen achter een beeldscherm, een kantoor met airco, sporten… De nieuwste lenzen van Acuvue imiteren de traanfilm, waardoor ze de hele dag voor comfort zorgen. Ze houden de ogen vochtig, laten zuurstof door, helpen bij hooikoorts en beschermen de ogen tegen zonlicht.

Snel online bestellen

Naast “gewone” contactlenzen biedt Acuvue ook multifocale lenzen, lenzen die een torische afwijking corrigeren en lenzen die actief droge ogen tegengaan. In de webshop vind je maar liefst 9 soorten Acuvue lenzen. De levertijd is gemiddeld 2-3 werkdagen. Wij doen uitsluitend aan online verkoop, waardoor we de prijzen scherp kunnen houden. Bezorging is gratis.

Heb je nog vragen over Acuvue lenzen? Laat het ons vooral weten, dan helpen we je verder. Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected]. Of stel je vraag via ons contactformulier.