Daglenzen bestellen? Lens2day!

Het is niet vreemd dat steeds meer mensen voor daglenzen kiezen. Deze contactlenzen zijn hygiënisch, voorkomen oogirritaties, er is geen lenzenvloeistof voor nodig en het draagcomfort is hoog. Dat komt doordat ze vaak zijn gemaakt van soepel en zuurstofdoorlatend materiaal. Wil je daglenzen bestellen? Dan vind je altijd jouw favoriete merk en type in de webshop van Lens2day.

Resultaat 1–20 van de 26 resultaten wordt getoond

Zachte en soepele lenzen

Daglenzen worden vaak gemaakt van silicone hydrogel. Daardoor zijn ze zacht, soepel en laten ze meer zuurstof door dan andere zachte lenzen. Ideaal als je snel last hebt van droge of geirriteerde ogen. Je hoeft je bovendien niet druk te maken als je een keer een lens verliest.

Hygiënische daglenzen bestellen

Daglenzen zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen. Simpelweg omdat je ze 1 dag draagt en dan kunt weggooien. En de volgende dag gebruik je weer een nieuw paar. Dit betekent dus ook dat je daglenzen niet hoeft te reinigen of te bewaren. Hou je van gemak? Dan zijn daglenzen wat jij zoekt. Het liefst natuurlijk online besteld, zodat je nooit teveel betaald en de lenzen snel krijgt thuisbezorgd.

Scherp zien voor een scherpe prijs

Bij Lens2day vind je contactlenzen van bekende merken zoals Acuvue, Biomedics, Dailies en Proclear. Al vanaf 2 euro per dag zie je de wereld weer scherp. In de webshop kun je eenvoudig zoeken en selecteren. Bestel direct, dan heb je jouw daglenzen vaak al binnen twee dagen in huis.

Wil je daglenzen bestellen maar kom je er niet helemaal uit? Wil je meer weten over de producten of wanneer ze worden geleverd? Neem gerust contact op via info@lens2day.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.