Lenzenvloeistof bestellen bij Lens2day

Het belang van lenzenvloeistof wordt nogal eens onderschat. Goede lenzenvloeistof is essentieel om lenzen met plezier te dragen. Met lenzenvloeistof maak je de lenzen schoon, desinfecteert je ze en hou je het vochtgehalte op peil. Het is ook van belang welke lenzenvloeistof je gebruikt, die moet passen bij het type lens en oog. Lens2day is gespecialiseerd in contactlenzen, lenzenvloeistof en alle bijbehorende producten.

Resultaat 1–20 van de 72 resultaten wordt getoond

Hoe schoner, hoe beter

Schone en goed onderhouden lenzen dragen bij aan het draagcomfort. Maar het gaat verder dan dat. Het niet goed schoonhouden van lenzen, of het gebruik van de verkeerde lenzenvloeistof, kan vervelende gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

• Irritatie
• Verminderd zicht
• Jeuk
• Oogontsteking
• Rode ogen
• Droge ogen

Wij raden dus aan om lenzen goed schoon en vochtig te houden en te kiezen voor passende lenzenvloeistof. Er bestaan heel wat soorten: voor alle lenzen een geschikte lenzenvloeistof.

Ruim aanbod

Contactlensvloeistoffen kunnen op veel manieren van elkaar verschillen. Zo zijn er alles-in-één systemen, lenzenvloeistof voor harde of zachte lenzen, verschillende PH-waarden, andere reinigingsmiddelen en meer. In ons assortiment vind je een divers aanbod merken als Alcon, Aosept, Boston, Concare, Hylo, Menicare, Menicon, Optifree, Oté, Systane en meer. Heb je regelmatig last van je ogen? Dan helpen we je ook graag met oogdruppels en andere oog verzorging producten.

Waarom Lens2day?

Bij Lens2day beschikken we over drie generaties kennis over contactlenzen, lenzenvloeistof en alle bijbehorende producten. We werken met contactlensspecialisten en een optometrist en bieden zo een zo volledig mogelijk en kwalitatief goed assortiment aan.

Wij verkopen onze producten uitsluitend online, waardoor je lenzen en lenzenvloeistof scherp geprijsd kunt bestellen. Bovendien krijg je alles gratis en snel thuisbezorgd. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen.