NIEUW(S)!

Corona en contactlenzen

Wij willen je graag attent maken op het feit dat contactlenzen veilig gedragen kunnen worden. En mogelijke besmetting voorkomen kan worden door de juiste instructies voor het onderhouden van contactlenzen op te volgen, zoals voorgeschreven door de oogzorgspecialisten. Deze bestaan onder andere uit:

·         Grondig wassen met zeep en goed afdrogen van de handen voordat de contactlenzen worden ingezet en uitgehaald. ·         Dragers van contactlenzen dienen hun daglenzen elke avond weg te gooien of hun maandlenzen en weeklenzen dagelijks te desinfecteren volgens de geldende instructies.

Verder gelden natuurlijk de richtlijnen opgegeven door het RIVM.

*Was je handen regelmatig

*Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

*Gebruik papieren zakdoekjes

*Geen handen schudden

*Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Oranjeleeuwinnen

Wat een powervrouwen, onze oranjeleeuwinnen, de dames uit het Nederlands elftal voetbal. Om ze extra te steunen hebben we ook oranje brillenkoordjes in de shop geplaatst. Om je zomerse look vrolijk te stylen. Shop hier je nieuwe oranje brilkoord!

https://www.lens2day.nl/accessoires/koordjes/brilkoord-basic/

 

 

  ——————————————————————————–

Biomedics all-in-one stopt

De Biomedics alles in één vloeistof wordt niet meer geproduceerd. Wel zijn de reisverpakkingen (100ml) nog ruimschoots op voorraad. Wil je dus nog niet switchen van vloeistof is, zijn de kleinere flacons een uitkomst. De vervanger wordt de All in one Light of Hycare, ook van Coopervision.

Mocht je vragen hebben over de vloeistoffen, beantwoorden we die graag. Mailen naar info@lens2day.nl