Menicon Progent

20,95

Menicon Progent is geschikt voor het verwijderen van proteïne, desinfecteren en intensief reinigen van vormstabiele contactlenzen. Menicon Progent is de extra reiniging voor contactlenzen.

Bij aankoop van twee of meer flacons krijgt u volumekorting.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | NKL

SKU: 7091166350774 Categorieën: ,
Type verzorgingsproduct

reiningingsvloeistof voor harde lenzen

Verpakkingseenheid

5 ampulen A en 5 ampulen B + lenshouder

Materiaalsamenstelling

vloeistof A: Sodium hypochlorite
vloeistof B: Potassium bromide

Fabrikant

NKL

Gratis verzending

binnen Nederland

Menicon Progent is geschikt voor het verwijderen van proteïne, desinfecteren en intensief reinigen van vormstabiele contactlenzen. Menicon Progent is de extra reiniging voor contactlenzen. Het is een wekelijkse reiniging voor je harde contactlenzen. De vloeistof bestaat uit twee onderdelen (A en B) en een speciaal lenzendoosje. Door de lenzen 30 minuten te weken in de oplossing, worden ze hygiënisch schoon. Samen met Menicare Plus voor dagelijks onderhoud, is het een perfecte hygiënische oplossing. Na gebruik van de vloeistof, dient altijd Menicare Plus gebruikt te worden om de lenzen af te spoelen.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.


Wij adviseren bij dit product ook