Regard®

28,00

Regard lenzenvloeistof is de meest conserveringsvrije vloeistof op de markt. En dankzij een vernuftig systeem vallen deze middelen gelijk uit een, als het in aanraking komt met het oog. Hierdoo is de Regard lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor elke type lens en oog. Juist voor gevoelige ogen raden we deze Regard vloeistof aan.  De vloeistof is geschikt voor het reinigen, spoelen en bewaren van je zachte lenzen. De unieke formule van Regard vermindert de opbouw van eiwit op je lens omdat het eiwit effectief bij je lens vandaan wordt getrokken.

Voor harde lenzen is er de Regard K lenzenvloeistof.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | VitaResearch

Materiaalsamenstelling

steriele, isotone en gebufferde oplossing met gezuiverd water, natriumchloride, boorzuur, hydroxypropylmethylcellulose (0.15%), poloxamine en OxyChlorite®.

Verpakkingseenheid

pakket met 2x 355 ml flacons

Fabrikant

VitaResearch

Regard® lenzenvloeistof is de meest conserveringsvrije vloeistof op de markt. En dankzij een vernuftig systeem vallen deze conserveermiddelen gelijk uit een, als het in aanraking komt met zuurstof. Hierdoor is de Regard lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor elke type lens en oog. Juist voor gevoelige ogen raden we deze Regard vloeistof aan. De lenzen vloeistof bevat een actief desinfecterend middel (OxyChlorite®) dat in de natuurlijke bestanddelen van tranen wordt omgezet en zuurstof afgeeft. De lenzenvloeistof is geschikt voor het reinigen, spoelen en bewaren van je zachte lenzen. De unieke formule van Regard vermindert de opbouw van eiwit op je lens omdat het eiwit effectief bij je lens vandaan wordt getrokken. We raden u aan de lens nog wel even te poetsen voor het inzetten. (in de handpalm, met wat vloeistof schoonwrijven)

Regard® lenzenvloeistof draagt zorg voor de gezondheid van uw ogen dankzij de afwezigheid van conserveermiddelen zoals PHMB. Het zorgt voor comfortabele en hygiënische lenzen. Gebruik Regard alleen in combinatie met de speciale Regard lenshouder.

Voor harde lenzen is er de Regard K lenzenvloeistof.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.


Wij adviseren bij dit product ook