Contactlenzen bestellen? Kijk bij Lens2day!

Bij Lens2day kun je gemakkelijk en eenvoudig online lenzen bestellen. Je kiest een type en selecteert vervolgens op prijs of merk de contactlenzen die jou het best passen. Heb je een favoriet merk? Dan ben je in deze webshop zeker voordeliger uit dan in de winkel of bij de opticien. En je hoeft er de deur nu niet meer voor uit.

CooperVision

Biofinity XR Toric

6 lenzen per verpakking
vanaf 75,-

Waarom Lens2day?

  • Gratis en snelle bezorging
  • Klantenservice met optometristen
  • Hulp bij multifocale vragen
CooperVision

Options premier toric

6 lenzen per verpakking
vanaf 39,95
Alcon

Total 30

3 lenzen per verpakking
vanaf 23,-
Johnson&Johnson

1 day acuvue moist

30 lenzen per verpakking
vanaf 26,25
Johnson&Johnson

1 day acuvue TruEye

30 lenzen per verpakking
vanaf 29,50
Johnson&Johnson

Acuvue 2

6 lenzen per verpakking
vanaf 27,-
Johnson&Johnson

Acuvue Oasys

6 lenzen per verpakking
vanaf 23,50
Johnson&Johnson

Acuvue Vita

6 lenzen per verpakking
vanaf 28,-
Alcon

Air optix + hydraglyde

3 lenzen per verpakking
vanaf 16,-

 

Soorten contactlenzen

Of je nu veraf slecht ziet, of dichtbij: bij Lens2day vind je altijd het soort contactlenzen dat bij jouw ogen past. In onze webshop kun je contactlenzen bestellen in alle soorten, maten en scherptes. Altijd tegen scherpere prijzen dan in de winkel of bij de opticien. De soorten contactlenzen die je bij ons kunt bestellen zijn daglenzen, nachtlenzen, kleurlenzen, weeklenzen, maandlenzen, multi- en varifocale lenzen, torische lenzen en siliconenHydrogel lenzen.

Merken

Bij Lens2day vind je contactlenzen van de meest bekende merken zoals Acuvue, Air Optix, Alcon, CooperVision en meer. Allemaal hebben ze hun eigen kenmerken en voordelen. Zo staat Acuvue bekend om het goede doorlaten van zuurstof en de bescherming tegen zonlicht, Air Optix om de makkelijke hanteerbaarheid en Clarity om hun scherpe oog voor ooggezondheid.

Contactlenzen online voordeliger

Hierboven vind je een overzicht van alle contactlenzen in onze webshop. Je kunt eenvoudig kiezen uit het type lens, merk of fabrikant om het zoeken naar de juiste lenzen nog makkelijker te maken. De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. Zo bespaar je jezelf een tripje naar de winkel, met het risico dat jouw merk of sterkte niet op voorraad is. De levertijd kan trouwens per lens verschillen. Voor actuele levertijden kun je altijd even contact opnemen.

Wil je contactlenzen bestellen maar twijfel je ergens over? Wil je meer informatie over producten of levertijden? Neem dan contact met ons op via info@lens2day.nl of ons contactformulier.