Air optix + hydraglyde – Proeflens

5,00

De Air Optix + hydraglyde zijn de vernieuwde lenzen van Alcon. Het zijn hoog zuurstofdoorlaatbare contactlenzen en een verbeterde versie van de Air Optix aqua. Dankzij de Hydraglyde Moisture Matrix technologie geniet je van blijvende hydratatie. Dus blijvend comfort en geen last meer van droge of geïrriteerde ogen.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

Levertijd: 2 weken

1 lens per verpakking | Alcon

SKU: 7091168932961 Categorieën: ,
AantalSterkteRadiusDiameter
Rechts:8.614.2
Links:8.614.2

5,00

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable siliconen maandlenzen

Verpakkingseenheid

1 x paslens

Materiaalsamenstelling

Lotrafilcon B 67% en watergehalte 33%

Fabrikant

Ciba Vision/Alcon

Lenskleur (handling tint)

Licht blauw

De Air Optix  + hydraglyde zijn de vernieuwde lenzen van Alcon. Het zijn hoog zuurstofdoorlaatbare contactlenzen en een verbeterde versie van de Air Optix aqua. Dankzij de Hydraglyde Moisture Matrix technologie geniet je van blijvende hydratatie. Dus blijvend comfort en geen last meer van droge of geïrriteerde ogen.

Deze lenzen zijn uitermate geschikt voor mensen die hun lenzen langere periode willen dragen overdag. En voor actieve mensen die vaak later op de dag last van droge of vermoeide ogen hebben. Vooral in combinatie met onze Optifree PureMoist of de Aosept, samen met hun hydraglyde toevoeging, zorgt dit voor een optimaal draagcomfort

De verpakkingen van Lens2day worden gerecycled. Het is dus goed mogelijk dat wanneer je lenzen, kleine vloeistoffen of accessoires besteld deze geleverd worden in een gebruikt doosje.

  • U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

Wij adviseren bij dit product ook