COVID-19 en lenzen

Wat zijn we een rare tijd in gestapt met het zoveel mogelijk thuisblijven en en de 1,5 meter regeling. Gelukkig zijn er nog optiekzaken open om de urgente zaken te regelen. Want soms kom je er niet alleen uit met online shoppen. Maar voor alle lenzen en vloeistoffen zijn wij er! Zolang je geen nieuwe meting nodig hebt of klachten met het zien kun je gewoon bij ons terecht.

Gelukkig kun je gewoon lenzen blijven dragen, zolang je geen klachten hebt. Bij klachten graag geen lenzen meer dragen en het laatst gedragen paar weggooien. Let op extra hygiëne maatregelen, dus vaker handen wassen en altijd lenzen schoonspoelen met de juiste vloeistof. Nooit met water!

Het magazijn puilt uit van de vloeistoffen om er zeker van te zijn dat we altijd kunnen leveren, aangezien er veel uit het buitenland komt. We verzenden dan ook nog dezelfde dag. Maar ondanks onze voorraad zijn we ook afhankelijk van de bezorgdiensten. En die hebben meer aanpassingen moeten doen om aan alle richtlijnen te voldoen.

Het kan dus zijn dat de levertijd iets langer duurt, dan je van ons gewent bent. We hopen op je begrip. We doen er alles aan om te zorgen dat jouw pakket zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt. Ook onze levertijd van lenzen kan iets afwijken. Zo hebben de lenzen van Johnson&Johnson een dag langer nodig om bij ons in het magazijn te arriveren.

We wensen iedereen alle gezondheid toe en zorg goed voor elkaar!

#staysafe #strongtogether # veelkijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *