Avaira Vitality Toric – Proeflens

7,50

De Avaira toric lens is een nieuwe generatie silicone hydrogellens. Door het unieke materiaal houdt deze lens het vocht vast, waardoor je een comfortabel gevoel houdt de hele dag zonder extra bevochtingsmiddelen.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

1 lens per verpakking | CooperVision

SKU: 7091168449124 Categorieën: ,
AantalSterkteRadiusCilinderDiameterAsax
Rechts:8.514.5
Links:8.514.5

7,50

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable silicone torische maandlenzen

Verpakking

1 x paslens

Materiaalsamenstelling

Enfilcon A en watergehalte: 46%

Fabrikant

Coopervision

Gratis bezorging

Binnen Nederland

Lenskleur (handling tint):

softblue

Paslenzen

In alle sterktes leverbaar

Merk

Avaira

De Avaira toric lens is een nieuwe generatie silicone hydrogellens. Door het unieke materiaal houdt deze lens het vocht vast, waardoor je een comfortabel gevoel houdt de hele dag zonder extra bevochtingsmiddelen. En als wereldleider in torische contactlenzen is Avaira toric ontworpen voor een uitstekende pasvorm en visuele prestaties – zodat u scherp ziet telkens als u knippert. Dit wordt aangevuld door een in de lens opgenomen uv-filter.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

*Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. Consumenten moeten de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.

De verpakkingen van Lens2day worden gerecycled. Het is dus goed mogelijk dat wanneer je lenzen, kleine vloeistoffen of accessoires besteld deze geleverd worden in een gebruikt doosje.


Wij adviseren bij dit product ook