Air optix + HydraGlyde for astigmatism

21,00

De Air optix for astigmatism van Alcon zijn maandlenzen speciaal voor lenzendragers met cilinder. Je hoeft hiermee geen genoegen te nemen met droge of rode ogen.  Deze lenzen laten meer zuurstof door dan de reguliere torische lenzen. Dankzij de nieuwe toevoeging van Hydraglyde voelen je lenzen nog comfortabeler aan. In combinatie met de Optifree PureMoist of Aosept komt er nog meer zuurstof vrij en is de werking van de hydraglyde optimaal.

  • De Air Optix series zijn vernieuwd en hebben een nieuwe naam gekregen ‘Air Optix + hydraglyde’. Er is geen verschil in aanpassing. Je kunt dus zonder problemen overstappen naar de vernieuwde Air Optix for Astigmatisme + hydraglyde. 

Levertijd: 2 weken

3 lenzen per verpakking | Alcon

AantalSterkteRadiusCilinderDiameterAsax
Rechts:8.714.5
Links:8.714.5

21,00

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable torische maandlenzen

Verpakkingseenheid

6-pack

Materiaalsamenstelling

Lotrafilcon B 67% en watergehalte 33%

Fabrikant

Ciba Vision/ Alcon

Lenskleur (handling tint)

Licht blauw

De Air optix for astigmatism van Alcon zijn maandlenzen speciaal voor lenzendragers met cilinder. Je hoeft hiermee geen genoegen te nemen met droge of rode ogen. Deze lenzen laten meer zuurstof door dan de reguliere torische lenzen. Hierdoor ervaar je meer comfort en uitstekend zicht de hele dag. Dankzij de nieuwe toevoeging van Hydraglyde voelen je lenzen nog comfortabeler aan. In combinatie met de Optifree PureMoist of Aosept komt er nog meer zuurstof vrij en is de werking van de hydraglyde optimaal.

  • De Air Optix series zijn vernieuwd en hebben een nieuwe naam gekregen ‘Air Optix + hydraglyde’. Er is geen verschil in aanpassing. Je kunt dus zonder problemen overstappen naar de vernieuwde Air Optix for Astigmatisme + hydraglyde. 

De verpakkingen van Lens2day worden gerecycled. Het is dus goed mogelijk dat wanneer je lenzen, kleine vloeistoffen of accessoires besteld deze geleverd worden in een gebruikt doosje.

Pak je korting

Bestel in grootverpakking* en ontvang meer korting.

1 x 3-pack3 lenzen€ 21,00
2 x 3-pack6 lenzen2,44% korting € 42,00€ 41,00
3 x 3-pack9 lenzen2,44% korting € 63,00€ 61,50
4 x 3-pack12 lenzen2,44% korting € 84,00€ 82,00

* = voorbeeld 3x30-pack (90 lenzen) wordt verzonden in een 1x90-pack.

Proeflenzen, ofwel paslenzen, zijn er om te controleren of de lens qua sterkte, pasvorm en materiaalgebruik voldoet. Als u wilt overstappen van merk of model lens is het altijd verstandig om eerst een controleafspraak te maken met uw eigen contactlensspecialist. Hij/zij kan het beste bepalen welke lens geschikt is.

U kunt maximaal 2x per jaar een proeflens bestellen.

Wilt u van de Air optix + HydraGlyde for astigmatism proeflenzen bestellen, klik dan op de onderstaande knop.

Bestel proeflenzen


Wij adviseren bij dit product ook