Oté Sensation Multipack

32,50

Oté Sensation is een alles-in-1 contactlensvloeistof voor alle zachte contactlenzen. Deze multipack verpakking bestaat uit 3x 360ml flessen met 1x 100ml flacon en 1 lenshouder.  De Oté Sensation is ook in andere hoeveelheden verkrijgbaar. Een losse fles, platte flessen welke door de brievenbus passen en het voordeelpakket. Tevens deze alles in één lenzenvloeistof een voordelige vloeistof ten opzichte van zijn concurrenten.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | Oté

Browse Wishlist
Type lenzenvloeistof

Alles in één contactlensvloeistof voor zachte lenzen

Fabrikant

Oté pharma

Verpakkingseenheid

Omdoos met 3 flacons van 360ml en 1 flacon van 90ml met 1 lenshouder

Oté Sensation multipack is een alles-in-1 contactlensvloeistof voor alle zachte contactlenzen. Dit betekent dat u ermee de lenzen kunt reinigen, desinfecteren, verwijderen eiwit-aanslag en bewaren. Het ingrediënt Hyaluronaat gaat uitdroging van het oog en de contactlens tegen, wat zorgt voor extra draagcomfort. Sensation contactlensvloeistof  zijn met alle zachte lenzen te gebruiken, zowel dag-, week- als maandlenzen.

Inhoud multipack

Deze multipack verpakking bestaat uit 3x 360ml flessen met 1x 100ml flacon en 1 lenshouder.  De Oté Sensation is ook in andere hoeveelheden verkrijgbaar. Een losse fles, platte flessen welke door de brievenbus passen en het voordeelpakket. Tevens deze alles in één lenzenvloeistof een voordelige vloeistof ten opzichte van zijn concurrenten.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.

Let op: Deze verpakking bevat maar 1 lenshouder. We adviseren vanuit hygiënisch oogpunt, bij elke nieuwe fles een nieuwe lenshouder te gebruiken. Zie ook onze basic lenshouders, zo kunt u voor een klein prijsje uw lenzen schoon houden. Lenshouder Basic

 


Wij adviseren bij dit product ook