Hylo-Gel ®

16,95

Hylo-Gel is onderdeel van de Comod-familie van Ursapharm. Deze oogdruppels zijn geschikt voor extreem droge ogen of na operatie. De verhoogde concentratie hyaluronzuur geeft deze druppel een bijzonder hoge viscositeit. Het bevochtigende effect van deze Hylo-Gel is daarmee veel intensiever en langduriger.

  • Bij aankoop van 2 of meer flacons krijgt u volumekorting.
  • De verpakking is vernieuwd.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | Ursapharm

Type verzorgingsproduct

oogdruppels

Verpakkingseenheid

flacon van 10ml

Materiaalsamenstelling

2 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water.

Fabrikant

Ursapharm

Gratis verzending

binnen Nederland

HYLO-GEL zijn steriele, fosfaat- en conserveermiddelvrije oogdruppels die 2 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water bevatten. HYLO-GEL is geschikt voor intensieve, therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij een extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog.

HYLO-GEL bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Door deze bioadhesieve eigenschap wordt het hoorn-en bindvlies verzorgd en samen met de natuurlijke tranen, vormen zij een perfect glad oppervlak voor het ooglid tijdens het knipperen. HYLO-GEL bevat bijzonder veel hyaluronzuur en is daarom zeer visceus. Daardoor wordt het oog bijzonder intensief en langdurig van een stabiele vochtfilm voorzien. Aanhoudende of sterkere klachten worden verzacht en het oog wordt langdurig beschermd tegen irritaties.

De regeneratie van de oppervlakteweefsels van het oog vereist een continue en toereikende bevochtiging. Door het gebruik van HYLO-GEL worden hoornvlies en bindvlies langdurig van vocht voorzien, zodat fysiologische genezingsprocessen optimaal kunnen verlopen. Omdat er geen conserveermiddelen in zitten wordt HYLO-GEL over het algemeen uitstekend verdragen. HYLO-GEL is bovendien fosfaatvrij, zodat eventuele complicaties door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

De druppels zijn na opening 6 maanden houdbaar.