Biomedics all-in-one reisverpakking

14,95

De Biomedics All-in-one is een verzorgingssyteem voor het bewaren, reinigen, inzetten en afspoelen van zachte contactlenzen. Deze contactlensvloeistof zorgt voor optimaal comfort en reining van uw ogen.

Let op: Biomedics all-in-one wordt niet meer geproduceerd. HyCare wordt de vervanger. Over enige tijd is de Biomedics all-in-one dus niet meer leverbaar.

  • Bij aankoop van 2 of meer flacons krijgt u volumekorting.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | CooperVision

SKU: 7091167639205-1 Categorieën: , ,
Geschikt voor

Zachte lenzen

Verpakkingseenheid

2 x 100 ml vloeistof
2 x lenshouder
1 x doorzichtig zip zakje

Productsamenstelling

PHMB, borate buffer, polysorate 80, EDTA, PVP, sorbitan

Merk

Biomedics

Fabrikant

Coopervision

De Biomedics All-in-one reisverpakking is een verzorgingssysteem voor het bewaren, reinigen, inzetten en afspoelen van zachte contactlenzen. Deze contactlens vloeistof zorgt voor optimaal comfort en reining van uw ogen. Hiermee zorgt het ook voor het verminderen van eiwit- en vetaanslag. De biomedics all-in-one is te gebruiken bij alle soorten zachte lenzen en kan ook tussentijds gebruikt worden om te reinigen.

Let op: Biomedics all-in-one wordt niet meer geproduceerd. HyCare wordt de vervanger. Over enige tijd is de Biomedics all-in-one dus niet meer leverbaar. 

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.