Optifree PureMoist reisverpakking 90 ml

12,50

De Optifree PureMoist contactlensvloeistof van Alcon zorgt voor een blijvend vochtig laagje waardoor je lenzen de gehele dag vochtig gehouden worden. Het zorgt voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop ze worden uitgedaan. Ook voorkomt het dat vet- en eiwitaanslag zich aan je lenzen kunnen hechten.

Vanaf twee reisverpakkingen krijgt u voordeelkorting. Let op: de verpakking heeft een nieuw uiterlijk.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | Alcon

Type vloeistof

contactlensvloeistof voor zachte lenzen

Verpakkingseenheid

reisverpakking 1x 90ml met lenshouder

Materiaalsamenstelling

Polyquad en Aldox

Fabrikant

Alcon

De Optifree PureMoist contactlensvloeistof van Alcon bevat het HydraGlyde Moisture Matrix. Dit zorgt voortdurend voor een vochtig laagje waardoor je lenzen de gehele dag vochtig gehouden worden. Het zorgt voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop ze worden uitgedaan. Ook voorkomt het dat vet- en eiwitaanslag zich aan je lenzen kan hechten.

Naast een 16 uur durende bevochtiging en verwijdering van vet- en eiwitaanslag, bevat Optifree Pure Moist een verbeterde desinfecteer formule. De twee desinfecteermiddelen POLYQUAD en ALDOX werken tegen schadelijke micro-organismen zoals bacteriën en schimmels. Deze bestanddelen desinfecteren silicone hydrogellenzen en zachte contactlen

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.


Wij adviseren bij dit product ook