Ultra for presbyopia – proeflens

10,00

De Bausch&Lomb Ultra lens is de nieuwste silicone hydrogel maandlens met leessterkte. Deze is naast multifocaal, ook in variant voor astigmatisme en sferisch verkrijgbaar.  De lens zit de hele dag goed en kun je hem dus de hele dag blijven dragen. Hoe druk je dag ook is en op welke afstand dan ook.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

1 lens per verpakking | Bausch & Lomb

Categorieën: ,
AantalSterkteRadiusLeesadditieDiameter
Rechts:8.514.2
Links:8.514.2

10,00

Inclusief gratis verzending!

De Bausch&Lomb Ultra lens is de nieuwste silicone hydrogel maandlens met leessterkte. Deze is naast multifocaal, ook in variant voor astigmatisme en sferisch verkrijgbaar. De ultra lens bevat een nieuw materiaal, Samfilcon A. Dit zorgt voor extra lange bevochtiging van de lens. Helemaal in deze tijd met intensief beeldschermgebruik, is het fijn als je lens na 16 uur nog comfortabel aanvoelt. Zo zit de lens de hele dag goed en kun je hem dus de hele dag blijven dragen. Hoe druk je dag ook is en op welke afstand dan ook.

Een multifocale maandlens voor comfortabel zicht gedurende de gehele dag, op alle afstanden.

  • Bevat na 16 uur dragen nog 95% van het vocht van de lens
  • Werkt net zoals de buitenste laag van de tranenfilm
  • Behoudt heldere witte ogen
  • Geschikt om 7 dagen achter elkaar te dragen zonder de lenzen uit te nemen.

+

  • Innovatief 3-zone progressive design voor helder en scherp zicht dichtbij, veraf en alles daartussen. Door de optische werking van het 3-Zone progressive design in het midden van de lens selecteren de hersenen automatisch de juiste focus.

De verpakkingen van Lens2day worden gerecycled. Het is dus goed mogelijk dat wanneer je lenzen, kleine vloeistoffen of accessoires besteld deze geleverd worden in een gebruikt doosje.