Boston Advance Care Sysyteem

24,50

Het voordeelpakket van de Boston Cleaner en Conditioner van Bausch&Lomb. Zo heeft u de twee stappen in het verzorgen van uw harde lenzen in de nacht compleet.

Het pakket bestaat uit een flacon Boston Advance Cleaner en een flacon Boston Advance Conditioning solution.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | Bausch & Lomb

SKU: 7091169303784 Categorieën: ,
Type verzorgingsproduct

contactlensvloeistof voor harde lenzen. Compleet pakket bestaande uit deel 1 en deel 2.

Verpakkingseenheid

Flacon van 30ml + Flacon van 120ml

Materiaalsamenstelling

Conditioner:
Polyaminopropyl biguanide (0,0005% w/v), chloorexide gluconaat (0,003% w/v), disodium edetate (0,05% w/v), zouten en buffers, polyquaternium 10
Cleaner:
Alkyl sulfaat surfactant 8,0% w/v, sodium chloride, sodium fosfaat, non ionische alcohol surfactant, silica gel suspensie; bevat titanium dioxide.

Fabrikant

Bausch&Lomb

Gratis verzending

binnen Nederland

Het voordeelpakket van de Boston Cleaner en Conditioner van Bausch&Lomb. Zo heeft u de twee stappen in het verzorgen van uw harde lenzen in de nacht compleet. Zo kunt u de harde lenzen reiningen, bevochtigen, weken en desinfecteren. Het Care Systeem pakket bestaat uit een flacon Boston Advance Cleaner en een flacon Boston Advance Conditioning solution.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.


Wij adviseren bij dit product ook