Boston Advance Cleaner

18,95

Boston Advance Cleaner is een contactlensvloeistof voor harde/vormstabiele lenzen.  Dit is de eerste stap in het verzorgen van uw lenzen gedurende de nacht. Deze witte vloeistof verwijdert vuil en afvalstoffen van uw lenzen, waarna ze schoon, helder en klaar zijn voor desinfectie. Daarvoor dient u de Boston Advance Conditioner te gebruiken, dat is uw stap 2.

Bij aanschaf van 2 of meer flacons krijgt u volumekorting. Tevens is een voordeelpakket samen met de Conditioner beschikbaar.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | Bausch & Lomb

SKU: 7091163975888 Categorieën: ,
Geschikt voor

Harde lenzen

Type verzorgingsproduct

contactlensvloeistof voor harde lenzen (deel1)

Verpakkingseenheid

1 x 30ml

Product samenstelling

Alkyl sulfaat surfactant 8,0% w/v, sodium chloride, sodium fosfaat, non ionische alcohol surfactant, silica gel suspensie; bevat titanium dioxide.

Merk

Boston

Fabrikant

Bausch & Lomb

Boston Advance Cleaner is een contactlensvloeistof voor harde/vormstabiele lenzen.  Dit is de eerste stap in het verzorgen van uw lenzen gedurende de nacht. Deze witte vloeistof verwijdert vuil en afvalstoffen van uw lenzen, waarna ze schoon, helder en klaar zijn voor desinfectie. Daarvoor dient u de Boston Advance Conditioner te gebruiken, dat is uw stap 2. (Deze vindt u ook bij de contactlensvloeistoffen)

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.


Wij adviseren bij dit product ook