Avaira Vitality- Proeflens

5,00

De Avaira is een nieuwe generatie silicone hydrogellens. Deze lens houdt vocht vast en is flexibeler dan de reguliere lenzen. Dit zorgt dus voor een hele dag of hele maand een comfortabel gevoel.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

Let op: Momenteel is de Avaira lens niet leverbaar. U krijgt vanaf 1 oktober voor de bestelde Avaira lens de vernieuwde versie, de Avaira Vitality. 

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

1 lens per verpakking | CooperVision

SKU: 7091161954915 Categorie:
AantalSterkteRadiusDiameter
Rechts:14.2
Links:14.2

5,00

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable maandlenzen

Verpakkingseenheid

1 x paslens

Materiaalsamenstelling

Enfilcon A:54% en Watergehalte: 46%

Fabrikant

Coopervision

Gratis bezorging

Binnen Nederland

Lenskleur (handling tint)

Softblue

Paslenzen

In alle sterktes leverbaar

De Avaira lens van CooperVision is een uitstekende keuze voor dragers die van een bril naar contactlenzen willen overstappen of hun huidige merk contactlenzen willen veranderen. De Avaira is een nieuwe generatie silicone hydrogellens. Deze lens houdt vocht vast en is flexibeler dan de reguliere lenzen. Dit zorgt dus voor een hele dag of hele maand een comfortabel gevoel.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

De Avaira contactlenzen bevatten bovendien een uv-filter*.

*Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. De contactlensdragers moeten de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.