Avaira Vitality

19,95

De Avaira vitality is een nieuwe generatie silicone hydrogellens. Deze lens houdt vocht vast en is flexibeler dan de reguliere lenzen. Dit zorgt dus voor een hele dag of hele maand een comfortabel gevoel.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

6 lenzen per verpakking | CooperVision

SKU: 7091167362424 Categorieën: , ,
AantalSterkteRadiusDiameter
Rechts:8.414.2
Links:8.414.2

19,95

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable maandlenzen

Verpakkingseenheid

6-pack

Materiaalsamenstelling

Enfilcon A:54% en Watergehalte: 46%

Fabrikant

Coopervision

Gratis bezorging

Binnen Nederland

Lenskleur (handling tint)

Softblue

Paslenzen

In alle sterktes leverbaar

De Avaira vitality lens van CooperVision is een uitstekende keuze voor dragers die van een bril naar contactlenzen willen overstappen of hun huidige merk contactlenzen willen veranderen. De Avaira is een nieuwe generatie silicone hydrogellens. Deze lens houdt vocht vast en is flexibeler dan de reguliere lenzen. Dit zorgt dus voor een hele dag of hele maand een comfortabel gevoel.

Deze nieuwste Avaira lens bestaat voortaan alleen nog in een radius van 8.4. De mogelijkheid in 8.5 van de oude versie vervalt hiermee. Het draagcomfort blijft hetzelfde ondanks deze wijziging.

De Avaira contactlenzen bevatten bovendien een uv-filter*.

  • Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. De contactlensdragers moeten de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.

De verpakkingen van Lens2day worden gerecycled. Het is dus goed mogelijk dat wanneer je lenzen, kleine vloeistoffen of accessoires besteld deze geleverd worden in een gebruikt doosje.

Pak je korting

Bestel in grootverpakking* en ontvang meer korting.

1 x 6-pack6 lenzen€ 19,95
2 x 6-pack12 lenzen0,00% korting € 39,90€ 39,90
3 x 6-pack18 lenzen2,31% korting € 59,85€ 58,50

* = voorbeeld 3x30-pack (90 lenzen) wordt verzonden in een 1x90-pack.

Proeflenzen, ofwel paslenzen, zijn er om te controleren of de lens qua sterkte, pasvorm en materiaalgebruik voldoet. Als u wilt overstappen van merk of model lens is het altijd verstandig om eerst een controleafspraak te maken met uw eigen contactlensspecialist. Hij/zij kan het beste bepalen welke lens geschikt is.

U kunt maximaal 2x per jaar een proeflens bestellen.

Wilt u van de Avaira Vitality proeflenzen bestellen, klik dan op de onderstaande knop.

Bestel proeflenzen


Wij adviseren bij dit product ook