Aosept plus (with hydraGlyde) Travel pack

18,50

Een special tasje voor onderweg, het travelpack van Aosept plus with Hydraglyde van Alcon. Hier heeft u alles bij de hand in een klein toilettasje met een flacon van 90ml, lenshouder en een spiegeltje. Dus ook extra handig om meet e nemen in het vliegtuig. Zo kunt u onderweg uw lenzen even uitdoen, mocht u bijvoorbeeld willen slapen.

Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar

Prijs inclusief GRATIS verzending | Alcon

Uitverkocht

SKU: 7091163356663 Categorieën: ,
Type vloeistof

contactlensvloeistof voor zachte en harde lenzen

Verpakkingseenheid

miniflacon van 90ml, speciale lenshouder en spiegeltje

Materiaalsamenstelling

3% waterstofperoxide, poloxamer, fosforig zuur, fosfaatbuffer, natriumchloride.

Fabrikant

Alcon

Gratis verzending

binnen Nederland

Aosept plus with Hydraglyde van Alcon is een speciaal alles in één reinigssysteem zonder conserveringsmiddelen. Aosept Plus desinfecteert en reinigt in één stap, met behulp van de speciale lenshouder. Deze lenzenvloeistof van Alcon is geschikt voor alle soorten lenzen. De HydraGlyde formule zorgt voor nog meer comfort, dankzij de betere reiniging van eiwitten op de lens en meer bevochtiging ervan.

Sommige mensen die contactlenzen dragen zijn gevoelig voor bepaalde bewaarcomponenten. Voor hen is een peroxidevloeistof zonder conserveermiddel meestal een betere oplossing.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.


Wij adviseren bij dit product ook