All in one light 250 ml (brievenbusformaat)

9,50

De All in One Light contactlensvloeistof is te gebruiken om uw lenzen in te bewaren, te reinigen en te spoelen. Speciaal voor gevoelige ogen. De 250ml flacon is een slanke fles, die door uw brievenbus past. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

  • Vanaf 2 flacons krijgt u volumekorting van €2,- per flacon.

 

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Prijs inclusief GRATIS verzending | CooperVision

Geschikt voor

Zachte lenzen

Verpakkingseenheid

1x 250ml

Productsamenstelling

polyhexanide 0.0001%, sodium chloride, sodium phosphates

Merk

All in One

Fabrikant

CooperVision

All in One Light van Coopervision is de nieuwe contactlensvloeistof voor zachte lenzen. Wij adviseren deze vloeistof ook als u de Synergi vloeistof van Coopervision gebruikte. Een prima alternatief met de minste conserveermiddelen van alle vloeistoffen op onze webshop. Dankzij het minimale gebruik is deze lenzenvloeistof tevens geschikt voor gevoelige ogen.

De All in One Light contactlensvloeistof is te gebruiken om uw lenzen in te bewaren, te reinigen en te spoelen. Dus echt een alles in één product. De 250ml is een slanke fles, die door uw brievenbus past. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De flacon wordt geleverd in een brievenbusverpakking en dus zonder extra omdoos.

Het is aan te raden om de lenshouders die bijgeleverd worden alleen te gebruiken, geen andere soorten i.v.m. afname werking van de vloeistof.