Air optix aqua + hydraglyde multifocal

26,00

De Air Optix aqua + hydraglyde multifocal zijn de vernieuwde multifocale maandlenzen van Alcon. Deze zorgen voor een scherp en helder zicht door de TriComfort™ technologie. Zo kijkt u op alle afstanden en daartussen net als tijdens de natuurlijke oogbeweging. Geadviseerd wordt deze lenzen in combinatie met Optifree PureMoist of Aosept te gebruiken, voor een optimale werking van de hydraglyde technologie.

Levertijd: 2 weken

3 lenzen per verpakking | Alcon

AantalSterkteRadiusLeesadditieDiameter
Rechts:8.614.2
Links:8.614.2

26,00

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable multifocale maandlenzen

Verpakkingseenheid

6-pack

Materiaalsamenstelling

Lotrafilcon B 67% en watergehalte 33%

Fabrikant

Ciba Vision/ Alcon

Lenskleur (handling tint)

Licht blauw

De Air Optix aqua multifocal zijn multifocale maandlenzen van Alcon. Deze zorgen voor een scherp en helder zicht door de TriComfort™ technologie. Zo kijkt u op alle afstanden en daartussen net als tijdens de natuurlijke oogbeweging. Of dat nu lezen, autorijden of werken is. En of u nog jong of al wat ouder bent voor iedereen geldt een uitstekend comfort. Dankzij de hydraglyde toevoeging zitten de lenzen nog comfortabeler en blijven uw ogen langer gehydrateerd. Geadviseerd wordt deze lenzen in combinatie met Optifree PureMoist of Aosept te gebruiken, voor een optimale werking van de hydraglyde technologie.

  • De Air Optix series zijn vernieuwd en heten nu: Air Optix + hydraglyde. De lenzen worden al in de nieuwe versie aangeleverd. De ‘oude’ serie gaat vanaf 2019 verdwijnen. Er is geen verschil in aanpassing. U kunt dus zonder problemen overstappen naar de vernieuwde Air Optix multifocaal + hydraglyde. 
  • Tussen 27 maart en 7 april kunnen wij geen producten bij de leverancier ALCON bestellen doordat zij een technische update uitvoeren. Producten die bij ons voorradig zijn worden direct verzonden. Niet voorradige producten worden 10 april verzonden.

Pak je korting

Bestel in grootverpakking* en ontvang meer korting.

1 x 3-pack3 lenzen€ 26,00
2 x 3-pack6 lenzen0,00% korting € 52,00€ 52,00
3 x 3-pack9 lenzeninf% korting € 78,00€ 0,00
4 x 3-pack12 lenzeninf% korting € 104,00€ 0,00

* = voorbeeld 3x30-pack (90 lenzen) wordt verzonden in een 1x90-pack.

Proeflenzen, ofwel paslenzen, zijn er om te controleren of de lens qua sterkte, pasvorm en materiaalgebruik voldoet. Als u wilt overstappen van merk of model lens is het altijd verstandig om eerst een controleafspraak te maken met uw eigen contactlensspecialist. Hij/zij kan het beste bepalen welke lens geschikt is.

U kunt maximaal 2x per jaar een proeflens bestellen.

Wilt u van de Air optix aqua + hydraglyde multifocal proeflenzen bestellen, klik dan op de onderstaande knop.

Bestel proeflenzen


Wij adviseren bij dit product ook