Acuvue Oasys for astigmatism

29,90

De weeklenzen van Acuvue Oasys for astigmatism  zijn zachte, comfortabele torische lenzen. Dankzij de hydraclear- technologie heeft u minder last van droge ogen. Dus ideaal voor werken achter de computer in een ruimte met airco. Tevens is er een UV-filter aanwezig in de lens.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

6 lenzen per verpakking | Johnson&Johnson

AantalSterkteRadiusCilinderDiameterAsax
Rechts:8.614.5
Links:8.614.5

29,90

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable torische weeklenzen

Verpakkingseenheid

6 -pack

Materiaalsamenstelling

Senofilcon A 62% en watergehalte 38%

Fabrikant

Johnson&Johnson

Lenskleur (handling tint)

Licht blauw en inside-out marker

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM is een ultragladde torische lens. In de lens zijn twee bewezen technieken gecombineerd;  Accelerated Stabilisation Design  (ASD) voor helder en stabiel zicht met HYDRACLEAR PLUS voor ultiem comfort gedurende de hele dag. De lens bevat ook de hoogste klasse van UV-bescherming van alle torische snelvervangingslenzen.*  Deze weeklenzen kunt u 2 weken dragen als u ze ’s nachts uitdoet en anders 6 nachten achterelkaar bij continue dragen.

(*Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. De contactlensdragers moeten de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.)

De verpakkingen van Lens2day worden gerecycled. Het is dus goed mogelijk dat wanneer je lenzen, kleine vloeistoffen of accessoires besteld deze geleverd worden in een gebruikt doosje.

→  Instructie voor lensdragers 

Pak je korting

Bestel in grootverpakking* en ontvang meer korting.

1 x 6-pack6 lenzen€ 29,90
2 x 6-pack12 lenzen0,00% korting € 59,80€ 59,80
3 x 6-pack18 lenzen0,00% korting € 89,70€ 89,70
4 x 6-pack24 lenzen3,46% korting € 119,60€ 115,60

* = voorbeeld 3x30-pack (90 lenzen) wordt verzonden in een 1x90-pack.

Proeflenzen, ofwel paslenzen, zijn er om te controleren of de lens qua sterkte, pasvorm en materiaalgebruik voldoet. Als u wilt overstappen van merk of model lens is het altijd verstandig om eerst een controleafspraak te maken met uw eigen contactlensspecialist. Hij/zij kan het beste bepalen welke lens geschikt is.

U kunt maximaal 2x per jaar een proeflens bestellen.

Wilt u van de Acuvue Oasys for astigmatism proeflenzen bestellen, klik dan op de onderstaande knop.

Bestel proeflenzen


Wij adviseren bij dit product ook