Acuvue 2 – Proeflens

5,00

De Acuvue 2 weeklenzen van Johnson&Johnson zitten dankzij een verbeterd design altijd comfortabel op je ogen. Tevens zijn de lenzen extra makkelijk in gebruik dankzij de lichte blauwe kleur die je niet op je ogen ziet, maar wel in je lenzenbakje of per ongeluk op de grond.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

1 lens per verpakking | Johnson&Johnson

SKU: 7091166715276 Categorie:
AantalSterkteRadiusDiameter
Rechts:14
Links:14

5,00

Inclusief gratis verzending!

Lenstype

Zachte disposable hydrogel weeklenzen

Verpakkingseenheid

1x paslens

Materiaalsamenstelling

Etafilcon A 42% en watergehalte 58%

Fabrikant

Johnson&Johnson

Lenskleur (handling tint)

Licht blauw en inside-out marker

De Acuvue 2 weeklenzen van Johnson&Johnson zitten dankzij een verbeterd design altijd comfortabel op je ogen. Tevens zijn de lenzen extra makkelijk in gebruik dankzij de lichte blauwe kleur die je niet op je ogen ziet, maar wel in je lenzenbakje of per ongeluk op de grond. De weeklenzen kun je 2 weken dragen tot vervanging als je ze ’s nachts uitdoet. Bij dag en nacht dragen dienen ze na een week vervangen te worden. De lens bevat ook een UV-filter.

U kunt maximaal 1 maal per 6 maanden proeflenzen bestellen.

Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. De contactlensdragers moeten de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.


Wij adviseren bij dit product ook